Скільки розморожувати грудне молоко?

Грудне молоко можна розморожувати в холодильнику, зазвичай це займає близько 12:00.

Можна, можливо дістати молоко з морозильника, помістити в холодильник і використовувати протягом 24 годин після переміщення в холодильник. Можна, можливо використовувати залишки розмороженого молока протягом 4 годин з моменту розморожування.

Розморожування молока здійснюється трьома способами: у холодильній камері при температурі 3-8 градусів протягом 1-2 діб; за кімнатної температури; шляхом підігріву на мінімальному вогні на водяній бані.

  1. у підігрівачі для пляшечок з функцією розморожування (Безпечніший спосіб порівняно з розморожуванням у мікрохвильовій печі, яка нерівномірно нагріває молоко);
  2. у холодильнику, де воно розморозиться природно протягом 12 годин;
  3. під струменем теплої проточної води;
  4. на водяній бані.
Оцініть статтю