Чи можна додати до котлети манну крупу?

Головна перевага манної крупи перед булочним виробом — певний вплив на фарш. Пропущене через м'ясорубку сире м'ясо стає одноріднішим. Крім того, під час приготування котлет манка набухає і вбирає в себе м'ясний сік, який зазвичай йде при термічній обробці.

Хліб у котлетах прекрасно можна, можливо замінити додаванням до м'ясного фаршу невеликої кількості манної крупи. Натерта на дрібну тертку сира картопля також впорається з роллю хліба в котлетах і надасть їм соковитість та щільність. Житнє або пшеничне борошно чудово замінює хлібобулочний виріб.

Переважно обвалювати котлети в панірувальних сухарях, і ось чому. Панірувальні сухарі захищають котлети від пригорання. Не завжди є на кухні гарна сковорода із покриттям проти пригорання. Панування утворює хрумку скоринку, при цьому всередині колоти виходять м'якими та соковитими.

Оцініть статтю