Кому не можна їсти варену моркву?

На думку експерта, продукт не варто вживати при хворобах печінки, оскільки орган не дозволить засвоїти каротин. Крім того, моркву не можна їсти людям з виразковою хворобою шлунка чи кишечника, а також при ентериті..Dec 28, 2021

Коренеплід небажано додавати до раціону при хворобах печінки. Нездоровий орган неспроможна засвоїти каротин. Протипоказанням також є виразкова хвороба шлунка та ентерит. Крім того, морква може спричинити алергічну реакцію.

Варена морква допомагає лікувати злоякісні пухлини, дисбактеріоз кишківника, нефрити. Має цей овоч і протимікробні властивості. також в моркви містяться фітонциди. Досить пожувати морквину – І кількість мікробів у роті різко зменшиться.

Можна їсти картопля, морква, кабачки, цвітну капусту у вигляді пюре та парових пудингів, у відвареному, протертому або печеному вигляді. Із фруктів виключити цитрусові, гранати, кислі яблука, виноград, фініки, інжир.

Оцініть статтю