Чи потрібно замочувати ребра?

Є руками в ресторані етикет дозволяє тільки дичину (перепелів, рябчиків), реберця і крильця, але тільки в тому випадку, якщо на них одягнені спеціальні паперові ковпачки, щоб не забруднити пальці, або поруч стоїть миска з водою, або є паперові серветки. Весь інший птах можна їсти тільки з ножем і виделкою.

– добре промийте свинячі ребра перед закладкою у каструлю; – води додайте стільки, щоб реберця в ній вільно плавали; – соліть реберця в кінці приготування, за 5 хвилин до кінця варіння; – свинячі ребра варяться за часом приблизно 50 хвилин.

Як видаляти плівку з реберець?

  1. Підчепіть плівку у кістки столовим ножем.
  2. Підніміть плівку ножем, відтягуючи її, доки вона не лусне.
  3. Утримуючи куточок плівки паперовим рушником, зніміть її з усієї площини ребер.
  4. Намагайтеся зняти плівку одним шматком, а якщо вона лусне, видаліть її частини окремо.
Оцініть статтю