Чи можна мити сало перед тим, як солити?

Дуже смачним виходить і сало, засоле сухим способом. При такому способі засолювання сало не слід мити водою. Для очищення від можливого бруду ретельно пошпаруйте сало гострим ножем з усіх боків, не забуваючи і про шкірку. Очищене сало наріжте на шматки шириною 4 см., а потім ретельно з усіх боків натріть сіллю.Feb 3, 2012

Сам процес солки займає 3-4 дні, але це варте того. Дочекайтеся цього моменту та насолоджуйтесь смаком сала сухого засолу. Для любителів сала є ще один перевірений рецепт: сало в лушпиння цибулі.

0:253:46Suggested clip 52 secondsЯк швидко, просто та смачно засолити сало! Два моїх …YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Спосіб приготування Наріжте свіже сало завтовшки 10 см. Добре натріть його великою сіллю. Укладіть шматки в суху каструлю, переклавши їх часточками часнику і лавровим листком, пересипавши горошком перцем. Накрийте сало кришкою і залиште настоятися за кімнатної температури 2 дні.

Оцініть статтю