Чи можна смажити фісташки у шкаралупі?

Потрібна для обсмажування сковорода фісташок з товстим дном, ідеально, якщо чавунна, але можна взяти і звичайну. Горіхи слід насипати в сковороду на один шар. Тепер обсмажуйте їх на невеликому вогні, постійно трусячи посуд, щоб ядра в шкаралупках рівномірно приготувалися з усіх боків.Dec 24, 2020

До вживання підходять, як сирі, так і смажені – незалежно від обробки, вони добре перетравлюються, мають свіжий смак та аромат. Горіхи містять корисні речовини, які поєднуються раціональніше, ніж в інших плодах.

Якщо листя фісташки почали висихати, замочіть їх на ніч у воді, і рослина знову стане свіжою.

Фісташки надають сприятливий вплив і на серце, що підтверджують лікарі: завдяки жирним кислотам вони допомагають спалювати «поганий» холестерин і запобігають розвитку інфарктів та атеросклерозу. Такі вітаміни, як калій та магній, нормалізують серцебиття та зміцнюють судини.

Оцініть статтю