Чим корисне філе качки?

Через високу концентрацію холестерину каченя протипоказана при серцево-судинних патологіях. До того ж качине м'ясо досить жорстке та погано засвоюється організмом. Тому його краще виключити із раціону при захворюваннях шлунково-кишкового тракту. У деяких людей каченя здатна викликати алергію.

Качине м'ясо багате жирами. Крім того, в м'ясі птахи містяться вітаміни групи B, селен, фосфор, цинк, залізо, мідь, калій, магній, кальцій, марганець та натрій. Індичку розрізати на порційні шматки і варити годину-півтори. Калорійність качки – 405 ккал.

Якщо ви на дієті, то, безумовно, вибір має бути зроблено на користь курячого м'яса. Качка – продукт жирний та його вживання необхідно скоротити до одного-двох разів на місяць. М'ясо курки оптом вигідно купувати, тому що воно має маленьку калорійність, але при цьому містить вітаміни А, Е, групи В та лінолеву кислоту.

Оцініть статтю