Чим можна подрібнити мак?

Якщо в тебе мало часу – подрібни сухий мак у кавомолці або прокрути набряклий мак у м'ясорубці, і той, і інший можна розім'яти і подрібнити у ступці, Зберігши тим самим його первозданний аромат.

Як подрібнити мак покрокова інструкція з фото

  1. Крок 1. …
  2. Воду довести до кипіння. …
  3. Зняти з вогню, закрити кришкою та настояти протягом 20 хвилин.
  4. Перекласти мак у металеве сито з дрібними ґратами. …
  5. Пропустити набряклий мак тричі через м'ясорубку з дрібними ґратами.
  6. Мак подрібнений та готовий до роботи.

Подрібнюю запарений мак в блендері А я мак запарюю, а потім його занурюваним блендером! Якщо довше, то його на молекули розмітати можна, можливо.

Найголовніший крок, який дуже рекомендую зробити – це змолоти мак. Навіщо? По-перше, і найголовніше – так ми розіб'ємо оболонку зерен і начинка стане смачнішою та ароматнішою. По-друге, макова начинка стане трохи пластичнішою.

Оцініть статтю