Якщо в тебе мало часу – подрібни сухий мак у кавомолці або прокрути набряклий мак у м'ясорубці, і той, і інший можна розім'яти і подрібнити у ступці, Зберігши тим самим його первозданний аромат.
Як подрібнити мак покрокова інструкція з фото
- Крок 1. …
- Воду довести до кипіння. …
- Зняти з вогню, закрити кришкою та настояти протягом 20 хвилин.
- Перекласти мак у металеве сито з дрібними ґратами. …
- Пропустити набряклий мак тричі через м'ясорубку з дрібними ґратами.
- Мак подрібнений та готовий до роботи.
Подрібнюю запарений мак в блендері А я мак запарюю, а потім його занурюваним блендером! Якщо довше, то його на молекули розмітати можна, можливо.
Найголовніший крок, який дуже рекомендую зробити – це змолоти мак. Навіщо? По-перше, і найголовніше – так ми розіб'ємо оболонку зерен і начинка стане смачнішою та ароматнішою. По-друге, макова начинка стане трохи пластичнішою.