Чим підтримати мікрофлору при прийомі антибіотиків?

Допомогти їм можна, додавши в раціон пробіотики, що містять бактерії, споріднені з тими, хто вижив, наприклад, штами Lactobacillus і Saccharomyces. Основні джерела пробіотиків: кисломолочні (йогурт, кефір) або ферментовані (квашена капуста, комбуча) продукти та пробіотичні добавки.Feb 14, 2021

Пробіотики допомагають кишечнику максимально швидко відновити здорову рівновагу після прийому антибіотиків. Користь прийому пробіотиків одночасно з антибіотиками під великим питанням – більшість корисних бактерій гине під час "бомбардування".

Найкращі пробіотики при прийомі антибіотиків – «Апібакт®» та «Сімбітер®»

рекомендується запивати будь-які ліки тільки водою, чистою, негазованою не рекомендується запивати антибіотики молоком та кисломолочними продуктами, а також чаєм, кавою та соками (але є винятки, уважно читайте інструкції).

Оцініть статтю