Чим Птитім відрізняється від макаронів?

Принципова відмінність від інших макаронних виробів – птитім піддається обсмажуванні в спеціальній печі, що надає крупі особливого кольору, смакових якостей і структури.. Птитім випускається у формі рисових зерен, а також кульок, зірочок, черепашок та багато іншого.Aug 5, 2021

Як і інші макаронні вироби із пшениці твердих сортів, птитім містять значну кількість рослинного білка, вітаміни групи B, мікро- та макроелементи.

Птитім
Споріднені страви
В інших кухняхкус-кус, фалафель, тархоня
Медіафайли на Вікіскладі

Птитім – це паста з пшениці твердих сортів, яка схожа на вигляд з крупою кускусом (бербером) і булгуром, але відрізняється від них більшими круглими зернами.

У своєму складі даний продукт має складні (повільні) вуглеводи, які мають низький глікемічний індекс — ГІ крупи 65 одиниць. Це дозволяє готувати кускус діабетикам.

Оцініть статтю