Коли можна давати звичайну гречку?

У віці близько 9-10 місяців малюка поступово привчають до їжі неоднорідної консистенції. Стосується це каш. Гречку перестають подрібнювати, варять із звичайної крупи – як і раніше, на воді. Можна приготувати і на молоці, якщо на нього немає реакції.

З 1,5 років можна, можливо переходити на дорослі каші – Вівсяна, пшенична, пшоняна, та ін Сир. Починаючи з 1 до 1,5 років, збільшуємо порцію прийому сиру з 50гр.

Найкраще для такого рецепту підійде крупа світлого відтінку. Вона швидше та краще розварюється. Остудіть кашу приблизно до 37 градусів і подрібніть блендером. У перші дні прикорму можна, можливо додати трохи грудного молока або суміші (тільки в кашу, що остигнула!).

Гречана. Саме з неї радять почати найперший прикорм кашами. Організму крихти, в якому ще недостатньо сформувалися травні ферменти, може бути легше засвоїти її. Гречка багата на білок, магній, вітаміни групи В.

Оцініть статтю