Що буде, якщо покурити кальян на молоці?

Найбільш відчутний момент, який відрізняє кальян на молоці від звичайного кальяну на воді – це його м'якість. Його дим набагато насиченіший, м'якший і смачніший. Крім цього, щільність молока набагато вище, ніж густина води. Завдяки цьому молоко краще очищає дим, а смак кальяну стає набагато чистішим і ніжнішим.

Куріння на молоці завдає більшої шкоди організму! Молочний жир зберігає залишки шкідливих домішок та концертує у собі смоли. За рахунок цього на легенях залишається багато шкідливих речовин. Тому ми рекомендуємо палити кальян на воді, за бажанням можна додати лимонну скибочку.

Основна та єдина відмінність кальяну на молоці від кальяну на воді полягає в м'якшому та ніжнішому смаку. З'являється відчуття тяжкості диму та густоти. Цей ефект досягається за рахунок більш високої густини молока в порівнянні з водою.

Оцініть статтю