Що означає обвалочний ніж?

Обвалочний ніж вузькоспеціалізований клинок для відділення м'ясного або рибного філе від кісток, хрящів, жил або шкурок.26-Mar-2019

Обвалювальний ніж призначений для оброблення м'яса перед початком приготування. Він допомагає відокремити м'якоть від шкіри, кісток, хрящів та сухожилля. Використовується для птиці, риби та м'яса.

У обвалочного ножа Вужча форма, він призначений тільки для відділення м'яса або риби від кісток і шкіри. Завдяки своїй формі він маневреніший. Філейний ніж також може зняти з кістки м'якоть і може також нарізати шматочки м'яса чи риби. У філейного ножа ширше лезо.

Обробний ніж (житловий) має довжину 23-30 см і жорсткий клинок. Жиловим ножем обробляють м'ясо на шматки певного розміру, товщини та за сортами: кускове, четвертини, напівтуші на підприємствах м'ясної промисловості, громадського харчування та в обробних м'ясних цехах магазинів.

Оцініть статтю