Що означає термічно оброблені продукти?

Термічна обробка є однією з найважливіших ланок технологічних процесів приготування продуктів харчування, яке має три основні гігієнічні цілі — знищити патогенну флору і таким чином забезпечити санітарно-епідеміологічну безпеку продуктів, підвищити засвоюваність та покращити смакові …

Перероблені продукти – це будь-яка їжа, яка піддається промисловій обробці шляхом видалення одних речовин та збагачення іншими. Метою промислової переробки є збільшення термінів придатності харчових продуктів, покращення їх смаку та надання більш привабливого товарного вигляду.

Термічний процес повинен початися за спочатку високої температури. – Овочі потрібно розподілити на деку рівномірно, в один шар, тоді вони добре запікаться, а не гаситимуться. – Овочі можна запікати самі по собі, кілька овочів разом, фаршированими або у вигляді запіканок.

Оцініть статтю