Скільки грамів цукру в мармеладі?

Мармелад готується на основі желатину, агар-агару або пектину, ці компоненти корисні, але у помірній кількості. Найкориснішим складом вважається пектин, адже він міститься у багатьох фруктах. Пектин може чистити наш організм від шлаків та токсинів. знижує рівень холестерину у крові.

У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на 100 грам їстівної частини….Харчова цінність та хімічний складМармелад".

НутрієнтВуглеводи
Кількість79.4 г
Норма**219 г
% від норми 100 г36.3%
% від норми 100 ккал11.3%

У традиційному вигляді склад мармеладу виглядає наступним чином:

  • фруктове чи ягідне пюре;
  • цукор, фруктовий сироп, патока, фруктоза;
  • харчові добавки (стабілізатори, барвники, ароматизатори);
  • загусник (пектин, агар-агар, желатин, крохмаль).

Jun 7, 2021

Оцініть статтю