Скільки коштує ковбаса Суджук?

Ковбаса Клинський Суджук сирокопчена 0.1-0.3кг – купити з доставкою по Vprok.ru Перехрестя за ціною 2197.00 руб.

Суджук – це ковбаса, що відноситься до національних страв тюрків та ближніх східних народностей. Цей вид ковбаси відрізняється плоскі форми. Перші ковбаси були зроблені з конини. Зараз вона виготовляється з різного виду м'яса з додаванням спецій, жиру, прянощів.

шұжиқ), чучу́к (кирг. чучук), (чуваське сутă) — традиційні ковбаси у тюркських, кавказьких, балканських та близькосхідних народів. У період Османської імперії ця страва здобула широку популярність у арабів (араб.

Суджук (по-турецьки пишеться як "Sucuk" або "sujuk") – національна турецька страва. Турецька суджук зазвичай робиться з яловичого фаршу, хоча деякі м'ясники додають трохи баранини для аромату. Суджук – це напівсуха яловича ковбаса, приготована за допомогою в'ялення.

Оцініть статтю