Скільки можна зберігати маршмеллоу в холодильнику?

В середньому, маршмеллоу ручної роботи зберігається близько 30 діб, а магазинний маршмеллоу термін зберігання близько 12 місяців.

Правила зберігання маршмеллоу не відрізняються від рекомендацій до зефіру: кімнатна температура – оптимальний варіант від +14 до +18ºC; зберігати у темному місці, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів; герметична упаковка або ємність з кришкою, що щільно закривається.

Зефір на альбумін з інвертним або глюкозним сиропом відмінно зберігається 7 діб у холодильникуа безе 14 діб у герметично закритому пакеті або контейнері.

У зв'язку з цим термін придатності при кімнатній температурі становить 3-5 днів, а в холодильнику 5-7 днів. Оптимальна температура для зберігання зефіру від +5 до +20 градусів. Другий момент – вологість повітря. У сирих приміщеннях поверхня стає липкою, поступово змінюється структура.

Оцініть статтю