Скільки потрібно варити м'ясо верблюда?

Щоб зварити м'ясо дорослого верблюда, потрібно його варити 4 години. Якщо ви хочете посмажити м'ясо дрібної нарізки, то заздалегідь його слід замаринувати в оцті на 3 години, після цього воно значно пом'якшиться і буде приємнішим на смак.

М'ясо досить жорстке, застосовується в смаженому, вареному та в'яленому вигляді, як правило, у традиційних кухнях кочових народів Північної Африки, Близького Сходу та Середньої Азії. М'ясо верблюдів є дієтичним через малу кількість жиру і велику кількість легкозасвоюваного білка.

460 руб. за 1 Кг. (Опт від 11 Кг.)

Казахи здавна вважали верблюда найголовнішим серед чотирьох видів свійських тварин. Це і транспортний засіб, шерсть, м'ясо та цілюще молоко – шубат. На думку фахівців, шубат можна використовувати в лікуванні близько ста хвороб, у тому числі цукрового діабету, туберкульозу, шкірних та онкологічних захворювань.

Оцініть статтю