Скільки потрібно випікати тісто?

Для великих пирогів: 210-230 градусів та 30-35 хвилин. ⭐️ Тістечка з швидкого безпечного дріжджового тіста спекти за 8-15 хвилин при температурі 240 градусів, а великий пиріг за 20-50 хвилин при температурі 200-240 градусів.16-Nov-2020

Спосіб приготування тісто на порції, накласти начинку, сформувати вироби. Розкласти їх на деко і помістити в розігріту до 200-210С духовку. 3. Випікати 15-30 хвилин|мінути| до отримання золотистого кольору.

Духовку розігріти до 180 градусів. Випікати булочки з здобного дріжджового тіста 20-25 хвилин. Булочки з здобного дріжджового тіста готові.

При цьому початкова температура тіста близько 30 °С. Також готовність тесту можна, можливо визначити візуально: коли тісто сильно збільшитися в обсязі, злегка натисніть на купол, що піднявся пальцем, зробіть ямку глибиною 0,5 см. Якщо ямка зарівнялася швидко тісто ще блукає. А якщо повільно, значить, готово.

Оцініть статтю