Скільки варити свинину на кістці у скороварці?

У скороварці невеликі шматки зваряться за 10 хвилин, середні за 25 хвилин, а великі і на кістки. 35 хвилин або трохи більше. Щоб перевірити готовність м'яса, проткніть ножем або виделкою.Sep 16, 2020

Щоб розваритьсяїм потрібно від трьох до чотирьох годин. Після цього часу свинина набуває однорідної консистенції. Після як свинина зварилася, її необхідно охолодити, розрізати на шматочки або перекрутити.

Свинину можна їсти тільки після того, як із неї разом із соком перестане витікати кров. Готовність м'яса можна перевірити, просто придавивши його: що більше соку з нього при цьому вийде, то воно сиріше.

Свинина вариться у каструлі від 40 хвилин до 1,5 години. Невеликі шматки молодого м'яса приготуються набагато швидше ніж великі або «старі» шматки. Час відраховуємо з моменту закипання бульйону. Слід враховувати, що якщо ви варите свинину для бульйону або супу, то кладемо його в холодну воду.

Оцініть статтю