Скільки варити заморожені овочі після закипання?

Але для того, щоб варені овочі були смачні, корисні, важливо знати деякі правила.

  1. Овочі варіть у невеликій кількості води. …
  2. Варити овочі необхідно у підсоленій воді. …
  3. Якщо ви заморожували на зиму овочі, то не варто розморожувати їх перед приготуванням. …
  4. Відварені овочі не варто залишати у воді.

Важливим моментом є правильність приготування заморожених овочів: перед приготуванням їх не можна розморожувати, а слід відразу кидати в киплячу воду замороженими. Це дозволить зберегти більшу частину корисних речовин.

Багато хто використовують заморожені овочіАле не всі знають, як правильно їх готувати. Найпоширеніше питання при приготуванні заморожених овочівпотрібно чи їх попередньо розморожувати. Отже, раз і назавжди запам'ятаємо одне просте правило – розморожувати їх не потрібно.

Оцініть статтю