Але для того, щоб варені овочі були смачні, корисні, важливо знати деякі правила.
- Овочі варіть у невеликій кількості води. …
- Варити овочі необхідно у підсоленій воді. …
- Якщо ви заморожували на зиму овочі, то не варто розморожувати їх перед приготуванням. …
- Відварені овочі не варто залишати у воді.
Важливим моментом є правильність приготування заморожених овочів: перед приготуванням їх не можна розморожувати, а слід відразу кидати в киплячу воду замороженими. Це дозволить зберегти більшу частину корисних речовин.
Багато хто використовують заморожені овочіАле не всі знають, як правильно їх готувати. Найпоширеніше питання при приготуванні заморожених овочів – потрібно чи їх попередньо розморожувати. Отже, раз і назавжди запам'ятаємо одне просте правило – розморожувати їх не потрібно.