Скільки вимочувати редьку?

Перед вживанням редьку потрібно добре вимити щіточкою, очистити і помити. Щоб видалити з редьки гіркоту, її можна нарізати та промити або залити водою та залишити на 30-60 хвилин.

Залийте кружки редьки холодною питною водою на 15–20 хв., потім злийте воду, редьку сполосніть. Це дозволить видалити ту невелику дещицю гіркоти, яка є в маргіланській редьці.

Як прибрати гіркоту з редьки

  1. Спосіб 1. Поріжте коренеплід на часточки або потріть на тертці, залийте окропом, процідіть воду і залийте. Зачекайте 20 хвилин. …
  2. Спосіб 2. Нарізану або натерту редьку необхідно посолити та залишити під кришкою на півгодини. …
  3. Спосіб 3. Різати або терти редьку потрібно й у разі.

Oct 13, 2022

Якщо редьку замочити на ніч у воді, вона втратить свою гіркоту. Але якщо цього не зробити, разом з іншими інгредієнтами гіркота практично не відчуватиметься. Подрібнюємо морквину так само, як і редиску.

Оцініть статтю