Скільки за часом ц коптити гарячого копчення сазана?

Рецепт «Сазан гарячого копчення» представлений у категорії Риба, для приготування цієї страви Вам знадобиться не більше 300 хвилин.

Час залежить від величини тушок. копчення становить у середньому від 10-15 хвилин до 1 години. Коли копчення закінчиться, відкрийте кришку, щоб волога, що залишилася, випарувалася, а риба трохи підсушилася.

Отже, найбільш поширені два способи гарячого копчення: при температурі 40 – 60 градусів, часу – Від півдоби до двох днів; при температурі від 90 градусів і вище, по часу від кількох хвилин до кількох годин.

Коптити рибу краще на тирсі фруктових дерев, можна додати тирсу з вільхи: вони дадуть рибі золотистий колір. Викладаємо на дно коптильні злегка змочені тирсу, потім встановлюємо невеликий контейнер для збирання жиру. Якщо його не буде, жир капатиме на тирсу і горіти, а риба вийде з кіптявою.

Оцініть статтю