Скільки запікати філе товстолобика?

Викласти цілу тушку товстолобика на лист на овочі і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин. Ароматна риба з ніжним смаком готова.

Стейки товстолобика викласти на цибулю. Краї фольги підвернути всередину, формуючи форму для запікання з відкритим верхом. Збризкати рибу рослинним маслом. Далі помістити у розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

На цибулю викласти підготовлену стейк товстолобика. З боків розмістити гілочки петрушки. Фольгу завернути до центру, щоб вийшов "човник" з відкритим верхом. Духовку розігріти до 180 градусів, запікати товстолобика у фользі 30-35 хвилин за цієї температури.

Товстолобик володіє прекрасними смаковими якостями в тушкованому, копченому, вареному та солоному вигляді. М'ясо риби можна, можливо запікати та смажити, а також маринувати. З товстолобика готують чудову юшку, рибний суп, солянку, салати та котлети.

Оцініть статтю