Вже досить тривалий час найбільш затребуваною є продукція європейських брендів Bosch, Braun та Philips. Модельний ряд цих компаній досить широкий і представлений блендерами з різною комплектацією та в різних цінових категоріях.
Як вибрати занурювальний блендер: головне Потужність. Для переробки м'яких продуктів достатньо 300 Вт; твердих плодів (наприклад, яблук чи гарбуза), м'яса – 350–500 Вт; горіхів, заморожених фруктів – 600–1000 Вт. Щоб мати можливість робити тісто густе, потрібно купувати занурювальний блендер потужністю від 1000 Вт.
Ось основні критерії, які потрібно обов'язково врахувати при виборі занурювальних блендерів.
- Потужність Вона впливає на швидкість роботи та здатність обробляти важкі чи тверді продукти. …
- Швидкісні режими …
- Матеріал корпуса …
- Насадка та ножі.
- Тип електроживлення – шнур або акумулятор