Мускатні гарбуза самі солодкітому вони ідеальні для запікання і десертів. Також у них особливо багато вітамінів-каротиноїдів. Загалом, найкраща гарбуз, на думку багатьох, якби не одне «але»: мускатні сорти зберігаються менше за інших, і чим довше вони лежать – тим менше в них залишається солодощі та вітаміни.
Найсмачніші сорти гарбуза
- Гарбуз Баттернат Зовні вона схожа на гітару, пляшку, грушу, кабачок з потовщенням на одному кінці. …
- Гарбуз «Помаранчеве сонце» Цю гарбуз іноді називають «Помаранчеве літо». …
- Гарбуз Цей сорт повністю виправдовує свою назву і довго зберігається. …
- Гарбуз «Мармурова»
29-Oct-2019
Смак гарбуза залежить від кольору м'якоті. Чим яскравіше, тим солодше. Але в магазині подивитися на м'якуш не можна, тому оцінюйте шкірку. Колір гарбуза може бути різним залежно від сорту.