Якою водою заливають м'ясо?

М'ясо Для збереження аромату, м'яса слід починати варити в киплячій воді на повільному вогні. Для отримання ароматного бульйону варто класти м'ясо в холодну воду., тоді м'ясо її просочить. May 17, 2010

Перший спосіб варіння м'яса теж має право на існування, коли йдеться про бульйон. Бульйон справді вийде смачніше, якщо м'ясо залити холодною водою. Справа в тому, що коли м'ясо вариться досить довго, білки, що містяться у волокнах, не закупорюються надто швидко і віддають весь сік воді.

Обсмажені шматочки скласти в каструлю, залити гарячою водою так, щоб тільки покрити м'ясо, покласти томат-пюре, лавровий лист, накрити каструлю кришкою і гасити на слабкому вогні 2-2,5 години.

Джерельну воду часто використовують для приготування їжі для дітей, наприклад, супів, тушковане м'ясо. Вона смачна, бо нейтральна. Саме нейтральність є суттю та перевагою води.

Оцініть статтю