Чому шкідливе гаряче копчення?

Це зв'язано з тим що дим, який використовується для копчення, містить бензпірен, у довгостроковій перспективі здатний викликати розвиток ракових захворювань..Sep 29, 2016

Гаряче копчення організувати простіше, процес проходить швидше, але корисніше все ж таки продукти холодного копчення. Смачності, замариновані та витримані в холодному диму, що сприятливо впливають на наш організм. Дим – антисептик.

У тушках гарячого копчення накопичуються канцерогени, які утворюються під час обробки димом. Небезпека виникає при частому вживанні продуктів. Канцерогени при накопиченні викликають отруєння організму.

Все залежить від стану вашого організму: якщо він сприймає «сирий» білок, який не згортається під час обробки, тоді ви оціните продукти холодного копчення. Якщо – ні, тоді краще вибрати рибу, м'ясо, ковбаси гарячого копчення. Дегустуйте продукти, які пройшли обидва види обробки.

Оцініть статтю